Heldag med storkusin! :D

Gårdagen började med ett sms från Adde. Som tidigare nämnt kom han förbi med pasta från Ibbes och vi kollade på morfars foton han har på oss alla :) Efter att vi kollat på fotona åkte mamma till Arlanda för att hämta upp Cicci. Då jag hade en massa kompisar ute i solen på Löga så drog vi dit! Lat som släktet är tog vi bilen till Löga! Då detta hemska scenario inträffade insåg jag hur dåligt ställd familjens hälsa är :( Jag och Adde kom överrens (eller hur?!) om att vi alla ska börja träna ihop! :D För det första så är det ju ingen tvekan om att det är bra för oss, för det andra har vi en ursäkt att ses med jämna mellanrum :) Så vad tycker ni?!


I alla fall så fortsatte vår dag på Löga som var skitigare än någonsin :( Däremot så hittade vi en ren fläck där vi satte upp Kubb! Som vanligt var jag helt klart bäst :D Folket som var med bytte, kom tillbaka eller kom nytt så det var en hel del olika ^^, Men det var kul :) Addes fina kubb-byggnad var absolut finast !

Efter en lång dag på Löga var det dags att åka hemmåt... Då Ibbes serverade oss ett ton pasta så blev denna även middag! Efter det spenderades ett par timmar till SkipBo och godisätande :) MYYYYYS!!


På tisdag verkar det som att jag och Bea äntligen ska åka till Rönnby för att se Addes och Bines lägenhet, ska bli kul ^^, Sen är det ju Cityfestivalen så då får man träffa alla igen :D


Saknar er <3


Skrivet av Jossan

Kommentarer
Postat av: Beate

Ska ni inte börja jogga med mig :D?!

2010-06-27 @ 17:07:02
URL: http://beateukvitne.blogg.se/
Postat av: Bine

Jag ska skaffa kort på Friskis i veckan iallafall! Ni andra kan ju göra detsamma om ni känner för det ;D

2010-06-27 @ 22:52:46
URL: http://biinee.blogg.se/
Postat av: Jossan

Bea: Det skulle vi kunna göra, dock så blir det lite svårt när du åker igen ;)Bine: Är det på gymmet eller för såna pass?? :)

2010-06-28 @ 13:00:22
Postat av: Bine

Det är för "såna pass", även kallat Jympa ;D

2010-06-28 @ 15:35:50
URL: http://biinee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0