Minnen

Det rum som försov sig mest av alla var helt klart Nettan/Adde/Jonte-rummet. Vem var det som stängde av hjärnan och placerade familjens alla tröttmössor i ett och samma rum?! Även om de har varit segast på morgonen så är Bea helt klart den som har sovit mest på denna resa!

 

På hotellet hade vi ett par fina flickor; båda två platinablonda och klädde i exakt likadana kläder varje dag (utom onsdag, då bråkade dem!). Inte bara samma färg, utan exakt likadana! Många skratt tillbringades detta par tills vi såg tre tjejer i hamnen med likadana lila klänningar. Är det här en ny trend? Vad är det för fel på folk?!

 

Otippat denna resa har vi en hel lista på!

 

Explosionen var väl inte direkt väntad och hur troligt är det egentligen? Just Turkiet! Just Alanya! Just vårt hotell! Just denna dag!

 

Att Nettan och Johnny var de som blev fullast under hela resan var väl inte heller helt väntat. I onsdags var vi på Queens Garden och det var då Nettan och Johnny gick om och förbi resterande medlemmar i familjen.

 

Jonte var den som tjatade mest om att shoppa vilket var hyfsat otippat då vi tjejer brukar stå för den delen. Det var även Jonte som shoppade mest i gänget! Sweet ^^,

 

Att Bea bangar att festa var också överraskande då hon är familjens festprisse och ofta står för festandet. Men inte denna vecka!

 

Sista dagen går Bine upp från sin solstol och placerar sig i skuggan. Vad hände?! Bine av alla människor, som är mest soltålig av oss alla!

 

Att Bea fick så mycket färg hon gjorde var också väldigt oväntat; dock så syns det nu att hon varit i Turkland och då frågar folk! Därpå kan hon berätta om den fantastiska Familjen-Tajjkon-resan! :D

 

Mest oväntat av allt är att vår egen badkruka kommer med förslag till bad. Under hela sitt liv har hon hållit sig långt ifrån vatten i poolform och nu helt plötsligt slänger hon ur sig ” Någon som vill bada?”. Ingen förstår någonting, men det är som det brukar vara! Mest-otippat-stämpeln tilldelas Lisa.

 

För övrigt har vi haft en hel del sköna feltolkningar och nybildade talesätt. Bland annat

 

Räddaren i röven

 

Botten upp och resten bakom ryggen!

 

It’s for wax propp!

 

Hurtbullar på stekballen

 

Om du känner något hårt så är det mitt snus

 

Med flera!

 

Skrivet av Jossan


Kommentarer
Postat av: Bine

Bra jobbat Jossan med alla inlägg! :D Jag lägger in bilder i inläggen sen när jag får tid (typ imorgon)..

2010-08-14 @ 19:01:48
URL: http://biinee.blogg.se/
Postat av: Bine

Jag har lagt in lite bilder nu, men de behövs fler från alla andras kameror! Så de är bara att slänga in bilderna där ni tycker att dom passar in! :)

2010-08-15 @ 11:47:18
URL: http://biinee.blogg.se/
Postat av: Lisa

Ja jättebra jobbat Jossan och alla ni andra som dokumenterat vår härliga och inte otippat händelserika resa!! ;o)

Hur ska vi kunna toppa det här??

2010-08-15 @ 17:18:27
Postat av: Nettan

Det finns bara ett säkert tips för att kunna toppa det här. Samma människor på nästa resa också. :-)

2010-08-16 @ 09:34:04
Postat av: Andreaz

Plus att frederic följer med!!

2010-08-17 @ 20:23:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0