Dag 7 (fre)

Hör en smäll i dörren. Kollar upp från min sköna kudde.
Ser Adde komma attackerandes mot mig med ett flin över hela fejset.
Åh nej


Plötsligt skakar hela sängen jobbigt mycket och jag blir mosad av en Adde som frenetiskt fnittrar i mitt öra och skriker ”God morgon kusin!” *suck*

Ska bli skönt att åka hem idag!


Efter ett lugnt och avslappnat uppvaknande är det dags att dra ner väskorna till lobbyn. Jag och Bea ställer oss i hissen med väskorna och Bine väntar på nästa. Trötta (och tjejer) som vi båda är ställer vi oss och kollar i spegeln för att dra bort elefanter i ögonen! Snart öppnas hissdörren igen ”Har ni inte tryckt ¨på knappen än?”. Hehe, oj… Väl nere lämnar vi in nyckeln och när hon frågar om Safety Box-nyckeln inser vi att vi glömt den på rummet. Tur har vi då hon säger att det inte är någon fara, lagom pigga!


Bussen skulle komma och hämta upp oss 10.30 svensk tid och var till och med tidig! Snart var vi iväg och ännu en gång var planet försenat. När det stod att planet, efter försening, skulle lyfta 16.00 och klockan var 16.05 började vi bli lite oroliga över att gaten fortfarande var stängd. Men allt löste sig och Bea gick in i sin flygpsykos igen!


När vi klivit av planet hemma i Västerås kändes det som att det verkligen var över. Det var en galet kul resa och jag hoppas att vi kan göra något stort flera gånger!


Nu längtar jag tills nästa gång vi ses!! <3

// Jossan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0