Dag 6 (tors)

Då gårdagen tog en del på krafterna bestämdes sovmorgon; 30min extra. Men nej då! Innan klockan ens har ringt knackar Lisa på dörren och säger att det är dags för frukost! Alla är därmed väckte och tackar vänliga Lisa. Efter frukost delar vi upp oss. Nettan och Lisa går för att få massage, Adde, Jonte och Bine går till apoteket för att köpa nässpray och revaxör (vilket är i historia i sig!) då det är fler som blivit sjuka, Johnny är sjuk och går till rummet för att sova. Jag och Bea är trötta och går därför för att sova, runt lunch vaknar vi igen; OOPS! ”Nu kommer vi få skäll av Adde och Nettan för att vi är så sega…”. När vi kommer ner till poolen ser vi bara Lisa och Bine, resten ligger och sover?!


Historien om Addes besök hos apoteket kommer nog hänga kvar ett tag. Jonte hade fått öronvaxproppar och hörde inte speciellt mycket. Adde går till apoteket med en god engelska i bagaget!

”Do you have Revaxör?”
”No, what is it for?”
“It’s for wax propp!”
HAHAHA


När vi ligger i solen och steker kastar Adde ut sig “Checka hurtbullarna på stekballen”. Svenskan är fantastisk (!) och vi alla kollar. I den gassande solen är det ett par (en tjej och en kille) som gör SitUps och armhävningar mitt bland de solande hotellgästerna. Vad hände..?


Sista kvällen med gänget och nu ska vi shoppa! Jag och Johnny fick inte plats vid bordet så vi fick dela bord med ett par som satt vid bordet bredvid det stora bordet. Efter stund ser vi hur det smyger iväg och snor ett annat bord! Gissar på att jag och Johnny inte var helt i deras smak.


Under kvällen blev en kvinna skrämd av en servitör från hotellet också; hysteriskt roligt! Servitören hade smugit in en tom vattenflaska under kudden till hennes stol medan hon gick iväg från stolen ett tag. Det var korgstolar så när hon satte sig så lät det som att hela stolen gick sönder och hon skulle braka igenom! Knallröd som hon blev när alla vände sig om och skrattade slog hon efter sin väninna vid bordet med flaskan.


Efter middagen var det dags för shopping och därmed hamnen! Dit behövs en taxi och när vi är 8pers så blir det trångt. Vi gick fram till en taxi som hade 7 platser i sin taxi men han sa att vi var för många. Sedan kommer en kille som hade en bil med 4 platser och säger åt oss att åka med honom. Gör’t ba gör’t tänker vi och hoppar in! ”Big ass in front, small ass in back”; sagt och gjort. Han kastade in Jonte, Bine och mig i bagageutrymmet medan Johnny fick en Bea i knäet. Efter ett tag hör vi Johnny ”Eeh… Bea… Om du känner någonting hårt nu… Så är det min snusdosa, inget annat! Jag kände att du satt på den” xD

Skrivet av Jossan


Kommentarer
Postat av: Cicci

Nu ska jag passa på att hjälpa och förhoppningsvis glädja Adde eftersom ni varit sådana ordpoliser. I svenskan finns inget ord som heter öronvaxproppar. Antingen säger man öronvax eller så säger man vaxproppar =P

Källa: SAOL

2010-08-16 @ 13:00:35
Postat av: Bine

hahahhaha :P han menade kanske vaxproppar i öronen?

2010-08-21 @ 16:39:11
URL: http://biinee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0