Okej.......vad hände.....varför är jag vaken sist?

Jo, för att jag fick bädda åt alla..............varför är det min uppgift?! :-)

Klockan är kvart i sex på morgonen och alla har precis gått och lagt sig och jag säger bara O M G, vad hände?! Jag fattar fan ingenting, hahaha. Vi har käkat pasta, druckit röd vin, en hel del Efes, drinkar och ett gäng Pepsi Max förståss. Det sistnämnda är ett så klart ett måste för männsklighetens överlevnad. ( eller not?!)

Diskussionerna har varit långa, ( iallafall så länge Lisa var med) samt många ( jösses vad alla vill komma till tals). Lisa blev mest pruttig i kväll, vilket hon är värd, då hon varit sjuk ett tag. Nu väntar vi in en operation under nästa vecka för hennes del, sen............ så ska vi leva fullt ut! Hoppas få lite egen tid ihop med min storasyster! Aj lööööv juu......smack.

Shit pommesfrites, jag har haft kul i kväll/natt/morgon, är så sjukt jävla trött. Saknade Bea, Jonte, Nisse och Lina i kväll. Men vi som var med i kväll har haft det galet  kul! Tackar och niger. Huset är fullt av fyra fler levande varelser än normalt, det är bra, det tycker jag som är människo - & djurvän om, då mår jag bra i själen. :-). Tjoho, det är det bästa som finns!!

Nu är det bingen som gäller, vi hörs gott folk. Tills dess .....take care.

//Nettan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0