Hälsningar från GBG

Nu har jag efter många om och men lyckats logga in på denna blogg med de olika namnet på adressen och bloggen ;P. För övrigt ett väldigt bra initiativ med en blogg. Det skulle vara roligt om man presenterade varandra istället för en själv, det röstar jag på.

Hur går det med att förnya passen? Jag hittade inte mitt pass när jag letade i Västerås, det är något oroväckande... Speciellt nu när jag i skrivande stund insåg att jag kommer ju behöva ett pass 2 dagar efter att jag anländer till Västerås.

Det var allt för nu, uppdatera mig om alla förberedelser och tankar inför resan :D.

*Bea

Kommentarer
Postat av: Bine

Jag tror vi kom överrens igår om att vi skulle skriva en presentation av varandra när vi samlades nästa gång.. Vi ska ses på fredag om allt går enligt planer ;)

2010-04-19 @ 09:04:25
URL: http://biinee.blogg.se/
Postat av: Nettan

På fredag ska vi träffas över en liten bit mat och en hel del vin, så vår kreaktiva sida släpps lös helt ohämmat, när vi ska presentera varandra. Då du inte befinner dig i Vässan, så fixar vi det åt dig. Hörde dessutom att du godkänt det.......Undrar fortfarande hur du tänkte när du godkände det?! Ops!

2010-04-19 @ 19:54:37
Postat av: Beate

Haha, jag tänkte nog inte så klart i det ögonblicket... Ni ringde ju mitt i bullbaket med en pojke så hade nog tankarna på annat ;O.Btw kände jag inte igen Jonathan på bilden först utan undrade vilken kille som skulle med på resan, hah.

2010-04-19 @ 21:30:11
URL: http://beateukvitne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0